vilken dag!

Idag har det inte blivit mycke gjort har legat typ hela dagen är genom förkyld... inte alls kul... :( hoppas att man är piggare imon... annars får man ju knäppet opm man ska behöva sitta inne hela dagarna:(

nu blir det till att vila upp sig lite... Får skriva mer imon... * orkar inte skriva mer nu*

ha det bäst


åka tåg i snöovädret ida!

idag ska man åka ner till min älskling i skåne:) men vädret är inte så roligt att bege sig ut i idag när man är i mitt tillstånd.. får  vara försiktig... det lär bli massa förseningar idag:( men bara man kommer ner så blir jag glad:)

igår kom min underbara vän sara till mig med sin dotter wilma:) det var super trevligt:)<3 dom hade en liten present med sig till mig o lilla bäbisen:) en spel dosa gosedjur:) den har jag spelat för bäbisen igår kväll.. bäbisen sparkade för fullt..:)

sen åkte vi bort till vår underbara vän maria o umgicks,.. det var mycke trevligt:) <3 nu kommer jag inte träffa dom förrän jag kommer tillbaka från skåne.. :( kommer sakna dom massor... vet inte vad jag skulle göra utan er mina under bara vänner sara o maria <3... vi får ha julmys när jag kommer tillbaka...:)

troligtvis kommer sara ner till tåget idag innan jag ska åka o säger hej då:)

nu ska jag gå o fixa mig iodning tills jag ska åka:)

ha det bäst...

RSS 2.0